12.5 C
Athens

Παναθηναϊκός ΑΟ: «1.661η κούπα του συλλόγου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα PUBG»

Τον 1.661ο τίτλο του σύμφωνα με την καταμέτρηση που κάνει, πανηγυρίζει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι γνωστοποίησαν πως το τμήμα eSports κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα PUBG που είναι ο δεύτερος τίτλος στο συγκεκριμένο σπορ μετά το 2018.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Το τμήμα eSports του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα PUBG, PUBG Greek Series, στο οποίο μετείχαν οι 16 κορυφαίες ελληνικές και κυπριακές ομάδες και ήταν η 1661η κούπα συνολικά για τον Σύλλογο.

Πρόκειται για τον δεύτερο τίτλο του τμήματος eSports στο δημοφιλές και ταχέως αναπτυσσόμενο eSport, PUBG, έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της GameAthlon το 2018.

Τις τελικές αναμετρήσεις του πρωταθλήματος παρακολούθησαν πάνω από 2.500 θεατές μέσω διαδικτύου, ενώ στην διοργάνωση συμμετείχαν και άλλοι αθλητικοί σύλλογοι όπως η κυπριακή Ανόρθωση μαζί με διακεκριμένους συλλόγους eSports. Την ομάδα του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Σπύρος Παπαδιώτης, Ιωάννης Αναστασόπουλος, Μάριος Μαχούχας & Εμμανουήλ Θεοδωράκης.

Η ομαδα του «τριφυλλιού» ήταν επιβλητική καθόλη τη διάρκεια των τελικών του Greek Series Summer Showdown και κατέκτησε με σχετική ευκολία την πρώτη θέση. Το «τριφύλλι» συγκέντρωσε συνολικά 158 πόντους, έχοντας μεγάλη διαφορά από την δεύτερη TBA (122 β.).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς