24.3 C
Athens

Γαβαλάς: Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός, να πορευθώ με τις ίδιες αρχές στο νέο μου πόστο

Ο Νίκος Γαβαλάς παρέδωσε τη σκυτάλη στο κομμάτι της Επικοινωνίας του Ολυμπιακού και με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρθηκε στο κλείσιμο του συγκεκριμένου κύκλου και ευχαρίστησε τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και όλους τους συνεργάτες του.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο νέο πόστο του, αυτό του Διευθυντή Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως και του υπεύθυνου του project «100 Χρόνια Θρύλος, 1925-2025» και ευχήθηκε τα καλύτερα στους διαδόχους του στο πόστο που άφησε.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στους κύκλους της. Σημασία δεν έχει το διάστημα, αλλά ο τρόπος που τους ζεις. Και είναι αλήθεια πως εδώ και τρία χρόνια, έζησα έντονες στιγμές στη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αισθάνομαι ευλογημένος για αυτές τις στιγμές και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε.

Από την πρώτη ημέρα έως και σήμερα, πορεύτηκα με σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού, χωρίς στείρες συγκρούσεις, με προτεραιότητα το διάλογο και το σεβασμό. Μαζί με τους άμεσους συνεργάτες μου, Βασίλη Δούκα και Αλέξη Περδίκη, όπως και τον Πάρη Φραγκούλη με τα υψηλής αισθητικής βίντεό του, τους οποίους και ευχαριστώ, εργαστήκαμε σκληρά για να το καταφέρουμε. Αμέριστη συμπαράσταση και άριστη συνεργασία είχαμε από το σύνολο των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος σε αυτήν μας την πορεία.

Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους των ομάδων της Super League με τους οποίους πραγματικά είχα μία γόνιμη συνεργασία. Τέλος, ευχαριστώ τους ρεπόρτερ που καλύπτουν τα θέματα του Ολυμπιακού για αυτά τα τρία χρόνια «κοινής» μας διαδρομής.

Παραδίδω τη σκυτάλη της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και του Γραφείου Τύπου στους άξιους συνάδελφους, Γρηγόρη Μπάτη, Δημήτρη Σαμόλη και Δημήτρη Μαργωμένο, στους οποίους εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου. Θα προσπαθήσω με τις ίδιες αρχές να πορευτώ από τη νέα θέση, που μου εμπιστεύεται ο κ. Μαρινάκης, αυτή της Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως και του υπεύθυνου του project «100 Χρόνια Θρύλος, 1925-2025».

Ένας νέος κύκλος ανοίγει με πολλές όμορφες προκλήσεις στο τέλος του οποίου ευελπιστώ να φανώ αντάξιος της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Και επί προσωπικού: είμαι σίγουρος πως εκεί ψηλά, ο Μιλτιάδης και ο Νικήτας εξακολουθούν να καμαρώνουν και να χαμογελούν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς