ΚΑΕ ΑΕΚ: «Οργανωμένο σχέδιο εξόντωσής μας από την εγκληματική οργάνωση του ελληνικού μπάσκετ»

  H Νέα ΚΑΕ ΑΕΚ 2014 με το παγκόσμιο ρεκόρ στα ban (21 σύμφωνα με τη FIBA) καταγγέλλει «οργανωμένο σχέδιο εξόντωσής» της που έχει εκπονηθεί «από την εγκληματική οργάνωση που κάνει κουμάντο στο ελληνικό μπάσκετ»

  ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά

  Το ελληνικό μπάσκετ εύχεται περαστικά σε όσους πόνεσαν και πονούν ακόμη με το «Μέχρι Τέλους»

  Ο Γιώργος Χαλάς σχολιάζει ΕΥΘΕΩΣ το τάιμινγκ της συνέντευξης ενός ξεχασμένου από τον θεό και τα ορφανά του «φάρου» που προσπάθησαν να την κάνουν σημαία, τονίζοντας πως το Μέχρι Τέλους έχει συμβολή ακόμα και στο επικείμενο back to back του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Γυναικών

  Πάει κι αυτό το αφήγημα: Από το «μπασκετικό κοινό» στους «οπαδούς της νίκης» ένα #mexritelous δρόμος

  Ο Mythbuster αναλύει τον τρόπο με τον οποίο το «Μέχρι Τέλους» διέλυσε έναν από τους τελευταίους πράσινους μύθους: αυτόν του περιβόητου «μπασκετικού κοινού» του Παναθηναϊκού που υπήρξε απλώς το αποκούμπι στις αμέτρητες ποδοσφαιρικές πίκρες

  Όταν ο αυτοσεβασμός αγγίζει το μηδέν, εμφανίζονται οι Μπακαλόγατοι της «εξυγιαντικής δημοσιογραφίας»

  Ο Mythbuster γράφει για τους Μπακαλόγατους της «εξυγίανσης» που συχνά μπερδεύουν τη δικαίωση με την αυτογελοιοποίηση από την αγωνία τους να γράψουν κάτι σε βάρος του Ολυμπιακού

  Ο ΠΑΟΚ νιώθει έτοιμος να αποτελειώσει τον άδειο Παναθηναϊκό

  Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε κατακόρυφα με την προσθήκη του Σκρεντάου και οδηγεί ολοταχώς τον Παναθηναϊκό στην απόλυτη καταστροφή, η οποία πάντως ξεκίνησε στον χαμένο ημιτελικό του Challenge Cup από τον Ολυμπιακό - Γράφει ο Ανδρέας Καταχανάς

  Που ‘σαι κυρ Γιώργη να τους δεις: 18 μήνες χωρίς Βασιλακόπουλο, 32 χρόνια πίσω ο Παναθηναϊκός!

  Ο Mythbuster καταγράφει τα απανωτά αρνητικά ρεκόρ του Παναθηναϊκού στη «μετά φάρον» εποχή και δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρόκειται για σατανική σύμπτωση ή απλώς για φαινόμενα που ερμηνεύονται με την κοινή λογική

  Με οδηγό το σέρβις και καθαρό μυαλό στην επίθεση

  Ο Ανδρέας Καταχανάς σχολιάζει την υψηλή απόδοση του ΠΑΟΚ που έκοψε τον βήχα στον Παναθηναϊκό καθώς και την αδιανόητη εμφάνιση του Ολυμπιακού από το σέρβις σε ένα ακόμα φετινό ματς

  Δεύτερη επιθετική ανακοίνωση μέσα σε λίγες ώρες εξέδωσε η Νέα ΚΑΕ ΑΕΚ 2014 και εκτοξεύει βέλη κατά… πάντων. Οι Κιτρινόμαυροι υποστηρίζουν πως δεν έχουν ενημερωθεί αναφορικά με την απόρριψη του φακέλου τους από την επιτροπή αδειοδότησης.

  Για ακόμα μια φορά η Νέα ΚΑΕ ΑΕΚ 2014 κάνει λόγο για «οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης από την εγκληματική οργάνωση του ελληνικού μπάσκετ» και τονίζει πως θα προσφύγει σε αγωγές κατά μελών του ΕΣΑΚΕ.

  Η ανακοίνωση: «H AEK BC με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει, ότι:

  Παρότι συνεχίζεται και σήμερα το μπαράζ δημοσιευμάτων, περί απόρριψης του πλήρους φακέλου δικαιολογητικών της ΑΕΚ BC, δεν έχουμε λάβει γνώση της σχετικής εισήγησης της πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης.

  Αντίθετα, ενημερωθήκαμε ότι θα συνεδριάσει το Δ.Σ. σχετικά με την εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, χωρίς ωστόσο να γίνεται κάποια μνεία σχετικά με το περιεχόμενο της εισήγησης, παρόλο που ζητήσαμε να μας προσκομιστούν τα έγγραφα που αφορούν στα θέματα προς συζήτηση.

  Τόσο η παράλειψη της επιτροπής να μας ενημερώσει για την εισήγησή της στο μέρος που μας αφορά, όσο και η άρνηση του ΕΣΑΚΕ να παράσχει στα μέλη του ΔΣ την ενημέρωση που δικαιούται, μάς δημιουργούν υποψίες, ότι έχει ληφθεί πράγματι απόφαση απόρριψης.

  Είχαμε ενημερώσει εγκαίρως τον κόσμο της ΑΕΚ για το «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ», που έχει «εκπονηθεί» εδώ και μήνες από την «εγκληματική οργάνωση», που κάνει κουμάντο στο ελληνικό μπάσκετ, και ποδηγετεί κάποιες ιστοσελίδες (site) συγκεκριμένων μιντιακών συμφερόντων, ωστόσο δεν πιστεύαμε ότι θα τολμούσε ποτέ μια επιτροπή, ακόμη και καθοδηγούμενη από ποταπά αίτια, να απορρίψει έναν πλήρη φάκελο με κάποια προφανώς σαθρή, έωλη και νομικά αβάσιμη αιτιολογία, παραβλέποντας τα αυταπόδεικτα και επιπλέον να αρνείται να παράσχει στον ενδιαφερόμενο και έχοντα έννομο συμφέρον την ενημέρωση που δικαιούται, παρακωλύοντας ακόμη και την ομαλή άσκηση του δικαιώματός του για προετοιμασία για έφεση.

  Σε καμία ευνομούμενη χώρα στον κόσμο δεν δύναται ο κριτής να ταυτίζεται με τον ωφελούμενο. Δεν δύναται δηλαδή ο κύριος Πανταζόπουλος (Πρόεδρος της ΚΑΕ Περιστέρι και μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης) ν’ αποφασίζει για τους φακέλους ΑΕΚ, Άρη και Λάρισας, η απόρριψη των οποίων θα οδηγήσει σε ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας του. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρωτοφανή και ανοίκεια προσπάθεια να κερδίσει στα χαρτιά ό,τι έχασε στο παρκέ.

  Σε καμία ευνομούμενη χώρα στον κόσμο δεν μπορεί νομικός σύμβουλος και μέλος Επιτροπής Αξιολόγησης, εν προκειμένω η κυρία Σουζάνα Δόγα, να καλείται να ψηφίσει διερωτώμενη για το εργασιακό της μέλλον στον οργανισμό και προφανώς φοβούμενη την αντιμετώπισή της από τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων».

  Σε καμία ευνομούμενη χώρα στον κόσμο δεν εκδιώκεται ο ασκών με πληρότητα τα καθήκοντά του οικονομικός διευθυντής ενός οργανισμού, επειδή πρέπει να τοποθετηθεί αντ’ αυτού ως Επιχειρησιακός Διευθυντής, και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μουλίνος.

  Ο Κωνσταντίνος Μουλίνος προσπάθησε να μας παγιδεύσει με μία προχειρογραμμένη διάταξη του κανονισμού για τα «ban» και όταν βρήκε τοίχο, κατέφυγε σε απάτη προσπαθώντας να βγάλει ψεύτικες τις χορηγίες της ΑΕΚ ΒC με υπογεγραμμένες συμβάσεις, και ψεύτες όλους τους χορηγούς μας, που τις έχουν υπογράψει. Και γι’ αυτό το λόγο φέρεται να «κόπηκε» ο φάκελος μας, ο φάκελος δηλαδή μιας εταιρίας που έχει τακτοποιήσει τα πάντα.

  Αν η κάθαρση της «Νέας Τάξης» του ελληνικού μπάσκετ ξεκινήσει από την ΑΕΚ (και ενώ ο φάκελός μας πληροί ΟΛΕΣ τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις), θέτουμε αρχικά μερικά ερωτήματα, τις απαντήσεις των οποίων, γνωρίζουν «οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ», και αποτελούν έναν καλό λόγο για συνέχιση της κάθαρσης σε όλα τα επίπεδα και την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας:

  1) Πόσο δίνει στο Στοίχημα το να χάνεις στην έδρα σου με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων στο Ά Δεκάλεπτο;

  2) Πόσο δίνει στο Στοίχημα Έλληνας διεθνής, με διψήφιους πόντους και ριμπάουντ σε μέσους όρους, να «τραυματίζεται» στο ημίχρονο του αγώνα, έχοντας 6 πόντους και 1 ριμπάουντ και να «τίθεται» εκτός αγώνα;

  3) Ποιοι δύο (2) μπασκετικοί μεγαλοδημοσιογράφοι πλησίασαν προμηθευτή της ΑΕΚ ΒC πιέζοντάς τον να προκαλέσει πρόβλημα στην εταιρία μας, υποσχόμενοι ότι δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί «η επόμενη ημέρα είναι ήδη εξασφαλισμένη» (για τον προμηθευτή) από τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων»; Τα ονόματα των μεγαλοδημοσιογράφων και του προμηθευτή θα βρίσκονται στη διάθεση της Εισαγγελίας Αθηνών.

  4) Πώς χρηματοδοτούνται οι ΚΑΕ; Με αυξήσεις κεφαλαίου; Με δάνεια; Ποιοι είναι οι πραγματικοί μέτοχοι των ΚΑΕ;

  Απαιτούμε ν’ ανοικτούν και επαναξιολογηθούν όλοι οι φάκελοι, σε μία ανοικτή διαδικασία, με παρουσία όλων των εκπροσώπων των ΚΑΕ, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για κακή, καταχρηστική και μεροληπτική άσκηση καθηκόντων κάποιων μελών της Επιτροπής.

  Τέλος, ενημερώνουμε, ότι η ΑΕΚ ΒC και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος θα κινηθούν με αγωγές κατά των μελών της Επιτροπής πλην του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ, κου Ευάγγελου Γαλατσόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του δίχως ατζέντα, με προφανή κατεύθυνση το καλό του ελληνικού μπάσκετ και πλην του κου Σταύρου Δουβή, ο οποίος όπως ανακοινώσαμε παραιτήθηκε σήμερα καταγγέλοντας τους χειρισμούς της Επιτροπής Αξιολόγησης.

  Επίθεση κατά πάντων από την ΚΑΕ ΑΕΚ: «Συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας και άλλες ομάδες θέλουν τον αφανισμό μας»

  Ο Κουλμπάκοφ στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο Φάμπιο Βερίσιμο στο Ολυμπιακός – Άρης

  Με elite... Λευκορωσίας το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ο Φάμπιο Βερίσιμο θα σφυρίξει για τρίτη φορά αγώνα του Ολυμπιακού