12.5 C
Athens

ΑΕΚ: Ενίσχυση στο κέντρο με την Κουλίκοβα

Μια κεντρική με σημαντική εμπειρία στη Ρωσία έφερε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ανακοινώνοντας την απόκτηση της Τατιάνα Κουλίκοβα.

Η 29χρονη (1,90μ.) έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και πρωταθλήματα Ρωσίας και ο Κώστας Αρσενιάδης φιλοδοξεί ώστε η Ρωσίδα να κάνει τη διαφορά στην ανανεωμένη Ένωση.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τατιάνα Κουλίκοβα. Η 29χρονη (21/11/1993) κεντρική, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Ρωσίδα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τη Dinamo Kazan το 2010, όπου παρέμεινε μέχρι το 2014. Tότε μεταγράφηκε στην Voronezh, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στην Ufimochka-UGNTU, όπου ήταν μέχρι το 2019. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στην Yenisey Krasnoyarsk και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τη διένυσε με την Uralochka-NTMK.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Κουλικόβα έχει κατακτήσει ένα Champions League το 2014, ενώ έχει 4 πρωταθλήματα Ρωσίας και 2 Κύπελλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς