21.4 C
Athens

Conference League: Με Γκόμελ στον β’ προκριματικό ο Άρης, κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας ο ΠΑΟΚ

Ομάδα από τη Λευκορωσία θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Άρης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει σαφώς πιο εύκολο έργο απέναντι στη βουλγάρικη Λέφσκι Σόφιας

Αντιπάλους για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League έμαθαν σήμερα ΠΑΟΚ και Άρης, οι δύο εκπρόσωποι της χώρας μας στην Ευρώπη από τη Θεσσαλονίκη.

Οι Κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν την Γκόμελ από τη Λευκορωσία, ενώ οι Ασπρόμαυροι θα κοντραριστούν με τη Λέφσκι Σόφιας από την γειτονική Βουλγαρία.

Η Γκόμελ τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος Λευκορωσίας πέρυσι αλλά κατέκτησε το Κύπελλο και μαζί το εισιτήριο για την Ευρώπη, ενώ θα έχει πλήρη αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια της αφού η νέα σεζόν βρίσκεται ήδη εν εξελίξει.

Από την άλλη η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Λέφσκι, ολοκλήρωσε κι αυτή τη σεζόν που αφήσαμε πίσω μας στην τετράδα του πρωταθλήματος Βουλγαρίας πίσω από Λουντογκόρετς, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μπότεφ Πλόβντιβ που «έπεσε» πάνω στον ΑΠΟΕΛ στον β’ προκριματικό της ίδιας διοργάνωσης.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 21 Ιουλίου σε Λευκορωσία (ή Σερβία λόγω των συνθηκών πολέμου) και Βουλγαρία αντίστοιχα, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (28/7) στη Θεσσαλονίκη.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον γ’ προκριματικό θα συνεχίσει να βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών στις κληρώσεις, κάτι που δεν ισχύει και για τον Άρη που θα «πέσει» στους αδύναμους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς