16.8 C
Athens

Ο Μανέ συμφώνησε με την Μπάγερν για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας

Ο Μανέ συμφώνησε για τρία χρόνια με την Μπάγερν και πλέον απομένει μόνο η τελική έγκριση της Λίβερπουλ που βλέπει τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν και τις συνθήκες να μην την ευνοούν

Μανέ και Μπάγερν τα έχουν βρει σε όλα και πλέον απομένει μόνο το τελικό «οκ» της Λίβερπουλ που βλέπει τις επιλογές της να στενεύουν και τον Σενεγαλέζο άσο να απομακρύνεται οριστικά από το Άνφιλντ.

Σύμφωνα με τον έγκριτο σε ζητήματα μεταγραφών Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η πλευρά του Σάντιο Μανέ έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με την διοίκηση της βαυαρικής ομάδας για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τους Ρεντς του Λίβερπουλ να μην έχουν δώσει ακόμη την τελική τους έγκριση, αλλά αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα καθυστερήσει ή «κολλήσει» όπως μεταδίδει ο Ρομάνο.

«Ο Σαντιό Μανέ έχει έρθει σε πλήρη προφορική συμφωνία με την Μπάγερν ως προς τους προσωπικούς όρους του. Είναι έτοιμο το συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και ετοιμάζεται νέα προσφορά για τις τελικές συζητήσεις με την Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ ξέρει την απόφασή του, πως θέλει να πάει στην Μπάγερν, και βρισκόμαστε κοντά στο κλείσιμο της συμφωνίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό tweet με το ρεπορτάζ από Γερμανία να αναφέρει ότι η Μπάγερν κατέθεσε πριν λίγες ημέρες βελτιωμένη πρόταση που «αγγίζει» τα 40 εκατομμύρια ευρώ στην Λίβερπουλ και το deal έχει πάρει πλέον -σχεδόν- επίσημη μορφή.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς