15 C
Athens

Λιόν: Θέλει και τον Τολισό μετά τον Λακαζέτ

Η Λιόν έχει ως στόχο της την επιστροφή στην κορυφή του γαλλικού ποδοσφαίρου και πάνω σε αυτή τη λογική «χτίζει» το ρόστερ της επόμενης σεζόν βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Αλεξάντρ Λακαζέτ οι «Λιονέ» στρέφουν το μεταγραφικό τους ενδιαφέρον στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση του Κορεντέν Τολισό, που τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίζεται στη Γερμανία με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Βέβαια, από την τελευταία στο σεζόν στην Βαυαρία ο Τολισό έχει αρκετά παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του από τον Νάγκελσμαν, γεγονός που δεν αποκλείεται να τον ωθήσει σε αναζήτηση άλλης ομάδας από το φετινό καλοκαίρι.

Η Λιόν παραμονεύει στη γωνία για την υπογραφή του και σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια.

Μένει να φανεί ποια θα είναι και η στάση των πρωταθλητών Γερμανίας στο όλο ζήτημα, με τον Τολισό να κοστολογείται με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς