18.1 C
Athens

Κλοπ: Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση για τη μεταγραφή του Νούνιες

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα τη σπουδαία μεταγραφή του Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα, με τον διεθνή Ουρουγουανό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2028.

Οι Ρεντς έβγαλαν 75 εκατ. ευρώ από το ταμείο τους για να αποκτήσουν τον 22χρονο φορ από τους «αετούς της Λισσαβόνας», ενώ στη συμφωνία έχουν προβλεφθεί κι άλλα 20 εκατ. ευρώ ως μπόνους συμμετοχών και επίτευξης συγκεκριμένων στόχων.

Σε δηλώσεις του λίγο μετά την επίτευξη αυτού του «χρυσού» deal o Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την διοίκηση της ομάδας για αυτό το μεταγραφικό «δώρο» αποθεώνοντας το νέο στράικερ των κυπελλούχων Αγγλίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σούπερ νέα με τον Νούνιες. Είμαι ευγνώμων σε όλους στη διοίκηση που έκαναν πραγματικότητα αυτή τη μεταγραφή, η οποία σίγουρα δείχνει τη φιλοδοξία του συλλόγου, που θέλει κάθε χρόνο να γίνεται και καλύτερος. Έτσι έχουμε τεράστιες επιθετικές δυνατότητες και πρέπει να πω ότι δεν υπάρχει καμιά πίεση. Τον αποκτήσαμε για πολλά χρόνια και έχει το χρόνο να προσαρμοστεί και να δείξει την αξία του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς