16.8 C
Athens

Στα ραντάρ του Άρη για το δεξί άκρο της άμυνας ο Μιλοβάνοβ

Ο Άρης πρόκειται να ανακοινώσει κι επίσημα σήμερα (15/6) το deal με τον Μάρβιν Πίρσμαν για να καλύψει το κενό του Γκάνεα στο αριστερό άκρο της άμυνάς του και πλέον στρέφεται και στα δεξιά, εκεί όπου με τη δεδομένη αποχώρηση Σούντγκρεν θα «ξεμείνει» με τον Εμπακατά και θέλει να κλείσει άμεσα την τρύπα.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ ο 24χρονος Ουκρανός Μπόγκνταν Μιλοβάνοβ της Σπόρτινγκ Χιχόν είναι αυτός που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Θεσσαλονικέων για τη συγκεκριμένη θέση, με τον Άρη να έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, παρόλο που ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με την ισπανική ομάδα.

Ο διεθνής Ουκρανός προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με 28 παιχνίδια στη Segunda της Ισπανίας, ωστόσο φαίνεται να μην υπολογίζεται από την ομάδα του κάτι που ανοίγει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για τον Άρη.

Θυμίζουμε ότι στο «κάδρο» για μία θέση στα δεξιά της άμυνας υπάρχει πάντα και το όνομα του Σαντιάγκο Αρίας από την Ατλέτικο, αν και η περίπτωση του Κολομβιανού άσου συγκεντρώνει πολλά ερωτηματικά και θέλει χρόνο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς