17 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κρίνεται του Σίγκθορσον, στην αναμονή ο Μακέντα

Ανάμεσα στους Κολμπέιν Σίγκθορσον και Φεντερίκο Μακέντα είναι ο Παναθηναϊκός, για τη μεταγραφή του επιθετικού

Σήμερα (31/8) είναι η μέρα… κρίσης για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας καλείται να επιλέξει τον ξένο επιθετικό που χρειάζεται ο σύλλογος και θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή του καλοκαιριού.

Το τελευταίο όνομα που βγήκε στο προσκήνιο για τους «πράσινους» είναι αυτό το Κολμπέιν Σίγκθορσον. Τα χαρακτηριστικά που έχει ο Ισλανδός φορ είναι πολύ κοντά στα «θέλω» του Γιώργου Δώνη και το θετικό είναι πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Όμως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η Ναντ, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Αν δεν υπάρξει κάποια διαφορά στο οικονομικό με τον γαλλικό σύλλογο, τότε η διαπραγμάτευση θα γίνει μόνο με τον ίδιο τον Σίγκθορσον.

Παρόλα αυτά υπάρχει η αμφιβολίας της αγωνιστικής του κατάστασης. Το βεβαρυμένο του ιατρικό ιστορικό που έχει μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξης της μεταγραφής.

Πιο συγκεκριμένα ο 28χρονος άσος απουσίασε 1,5 χρόνο από τα γήπεδα κάνοντας δύο επεμβάσεις στο γόνατο και επέστρεψε στη δράση μόλις την άνοιξη καταγράφοντας δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές το Μάιο.

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και ήταν συνεχώς σε στα τηλέφωνα, ψάχνοντας διεξοδικά το θέμα του τραυματισμού του Σίγκθορσον, καθώς είχε επαφή και με τον ίδιο τον παίκτη.

Εάν τελικά η περίπτωση του Ισλανδού επιθετικού δεν προσχωρήσει στον Παναθηναϊκό, τότε οι «πράσινοι» θα κινηθούν για τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός στράικερ βρίσκεται στην… αναμονή και το μόνο που περιμένει είναι ένα τηλεφώνημα από τους ανθρώπους του συλλόγου για να έρθει στη χώρα μας και να υπογράψει με το «τριφύλλι».

Ο 27χρονος φορ είναι ελεύθερος, κάτι που κάνει πιο εύκολο το έργο του Νταμπίζα. Μπορεί ο Μακέντα να μην είχε καλή χρονιά, ως προς το σκοράρισμα (3 γκολ σε 28 ματς με τη Νοβάρα στη Serie B), αλλά διαθέτει τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που αρέσουν αρκετά στον Γιώργο Δώνη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς