24.2 C
Athens

Αδερφοί Αγγελόπουλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την αποστολή στο ΣΕΦ μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός νίκησε για έκτη σερί φορά φέτος τον Παναθηναϊκό και η αποστολή των Ερυθρόλευκων έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο της ομάδας και τους προέδρους της ΚΑΕ που περίμεναν την επιστροφή στο ΣΕΦ

Μια νίκη μακριά από την ολοκλήρωση μιας ιστορικής σεζόν με πρωτάθλημα, κύπελλο και συμμετοχή στο Final 4 βρίσκεται ο Ολυμπιακός που άλωσε ξανά το ΟΑΚΑ επικρατώντας με 78-72 του Παναθηναϊκού.

Οι Ερυθρόλευκοι με νίκη στο ΣΕΦ την Παρασκευή θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και θα πετύχουν τον στόχο του νταμπλ, με το κλίμα να είναι πανηγυρικό μετά τη νίκη στο Μαρούσι απέναντι στους Πράσινους.

Εκατοντάδες οπαδοί συγκεντρώθηκαν τα μεσάνυχτα στο ΣΕΦ και περίμεναν την άφιξη της αποστολής όπου με καπνογόνα αποθέωσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες τους ζητώντας το πρωτάθλημα. Παρόντες ήταν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επιχειρούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους για να φτάσουν στην πολυπόθητη κατάκτηση του τίτλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς