16.8 C
Athens

Κόστα Ρίκα – Νέα Ζηλανδία 1-0: Ο Κάμπελ της χάρισε το τελευταίο εισιτήριο για το Κατάρ (vid)

Ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε τη δουλειά για την Κόστα Ρίκα. Με το χρυσό γκολ του Τζόελ Κάμπελ από το 3ο λεπτό, η Κόστα Ρίκα επιβλήθηκε με 1-0 της Νέας Ζηλανδίας στον τελευταίο αγώνα μπαράζ και προκρίθηκε στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ.

Με τη συμπλήρωση 3′ ο Μπενέτε από τα αριστερά γύρισε στο ύψος του πέναλτι για τον επερχόμενο Κάμπελ που έπιασε ένα συρτό σουτ και έκανε το 1-0.

Ο Γουντ ισοφάρισε αλλά το γκολ δεν μέτρησε ελέω VAR για φάουλ στην αρχή της φάσης, με τους Κοσταρικανούς να ελέγχουν την αναμέτρηση και μετά το 60′ να κλειδώνουν ουσιαστικά το τρίποντο.

Ο Μπαρμπαρούσης που πέρασε αλλαγή αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και η Κόστα Ρίκα πανηγύρισε την πρόκρισή της παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο για να μπει στον 5ο όμιλο με Ισπανία, Γερμανία και Ιαπωνία.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Νάβας, Φούλερ (46′ Μαρτίνες), Ντουάρτε, Κάλβο, Οβιέδο, Τεχέδα, Μπόρχες (79′ Σακόν), Κάμπελ (90+3′ Βενέγκας), Μπενέτε (46′ Ρουίς), Τόρες (46′ Γουάστον), Κοντρέρας

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Σέιλ, Τουιλόμα, Ρέιντ (72′ Τζαστ), Πάινακερ, Κίργουαν (79′ Πέιν), Λιούις (79′ Στάμενιτς), Γκάρμπετ (60′ Γουέιν), Κακάτσε, Γκρέιβ (60′ Μπαρμπαρούσης), Γουντ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς