17.2 C
Athens

Επίσημο: Γλίτωσε τη Ζυρίχη ο Ολυμπιακός, αυτοί είναι οι 7 πιθανοί αντίπαλοι στον β’ προκριματικό

Η UEFA ανακοίνωσε τα υπογκρούπ ενόψει της αυριανής κλήρωσης για τον β' προκριματικό του Champions League και ο Ολυμπιακός γλιτώνει σίγουρα την πρωταθλήτρια Ελβετίας Ζυρίχη

Γνωστοί έγιναν και επίσημα από την UEFA οι επτά πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό του Champions League ενόψει της κλήρωσης της Τετάρτης (15/6).

Οι Ερυθρόλευκοι θα βρίσκονται στους ισχυρούς και όπως συνηθίζει η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, μερικές ώρες πριν την κλήρωση, χώρισε τις ομάδες σε υπογκρούπ. Ο Ολυμπιακός γλίτωσε την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Ζυρίχη, όχι όμως και τη Μακάμπι Χάιφα που είναι μια εκ των επτά πιθανών (ανίσχυρων) αντιπάλων του.

Οι Ερυθρόλευκοι πέρα από την υποψήφια Μακάμπι Χάιφα, ενδέχεται να κληρωθούν με ζευγάρι από τον Α’ προκριματικό γύρο: Πρόκειται για τα ζευγάρια Μάριμπορ ή Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, Ντουντελάνζ ή Τίρανα και Σάμρορ Ρόβερς ή Χίμπερνιανς.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν 19 ή 20 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 26 ή 27 Ιουλίου. Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός θα είναι στους ισχυρούς καθ’ όλη τη διάρκεια της προκριματικής φάσης, ενώ η κλήρωση για τον Γ’ γύρο θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ:

  • Μάριμπορ ή Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ
  • Ντουντελάνζ ή Τίρανα
  • Μακάμπι Χάιφα
  • Σάμροκ Ρόβερς ή Χιμπέρνιανς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς