24.6 C
Athens

ΑΕΚ: Στο τιμόνι της ομάδας πόλο Γυναικών για την επόμενη τριετία ο Μάρκο Μίσιτς

Τα ηνία της ομάδας πόλο Γυναικών παρέδωσε στον Μάρκο Μίσιτς η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Ο Σέρβος προπονητής τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στη χώρα μας για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιά (ομάδα Ανδρών) και η Ένωση ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να αναλάβει την ομάδα πόλο Γυναικών για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά τη σύναψη συμφωνίας η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μίσιτς ο οποίος στις δηλώσεις του είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στη μεγάλη και ιστορική οικογένεια της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ χτίζει το όνομά της στο χώρο του πόλο, όμως όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλος Σύλλογος είναι. Μαζί με τη Διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας, έχουμε θέσει τους στόχους μας και θα διεκδικήσουμε να τους πετύχουμε. Δε θέλουμε να λέμε πολλά λόγια. Μόνο με τη δουλειά θα μπορέσουμε να πετύχουμε όσα θέλουμε».

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάρκο Μίσιτς, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου για τρία χρόνια. Ο Μάρκο Μίσιτς κατάγεται από την Σερβία, όμως ζει εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας.

Ως προπονητής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού Πειραιώς και από το 2018 έως το 2021 υπήρξε βοηθός προπονητή της ανδρικής ομάδας των «μπλε», στο πλευρό του Φάνη Κουντουδιού. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανέλαβε πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας Πόλο των Πειραιωτών, έως το Φεβρουάριο, θέτοντας τις βάσεις για την ομάδα που ένα μήνα μετά κατέκτησε το LEN Trophy», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς