17.2 C
Athens

Παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού ο Ελ Αραμπί

Ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού έπιασε δουλειά στο Ρέντη μαζί με τον Ματιέ Βαλμπουενά και έστειλε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το πιο ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής του στο Λιμάνι

Διακοπές τέλος και τα κεφάλια μέσα στον Ολυμπιακό. Η πρώτη συγκέντρωση των πολυπρωταθλητών Ελλάδας ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/6) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αρκετά πρόσωπα διαθέσιμα στη διάθεση του (απουσίαζαν οι διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες).

Τόσο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί όσο και ο Ματιέ Βαλμπουενά βρέθηκαν κανονικά στο Ρέντη και προπονήθηκαν, κάτι που επιβεβαίωσε πως ουσιαστικά και οι δύο θα συνεχίσουν και μετά τις 30 Ιουνίου (όταν και λήγουν τα τρέχοντα συμβόλαιά τους) να αποτελούν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Απομένουν μόνο οι υπογραφές προκειμένου οι δύο ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν τη θητεία τους στο Λιμάνι κι αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες. Υπενθυμίζεται πως η πρόταση του Ολυμπιακού στον Ελ Αραμπί αφορά σε διετές συμβόλαιο με 2.000.000 ευρώ (συν μπόνους) και στον Βαλμπουενά μονοετές με 1.000.000 ετησίως συν μπόνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Ρέντη βρέθηκαν εκτός από παίκτες της Β’ ομάδας και οι Χασάν, Γ. Μασούρας, Κούτρης, Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς που την περασμένη σεζόν ήταν δανεικοί. Σε πρώτη φάση θα προπονούνται κανονικά, ωστόσο το αν θα ταξιδέψουν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα το αποφασίσει ο Πορτογάλος προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς