23.5 C
Athens

Ο ΟΦΗ έδεσε τον Βούρο με νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών

Άγκυρα στο Ηράκλειο Κρήτης έχει ρίξει ο Πραξιτέλης Βούρος που παραμένει στον ΟΦΗ για άλλα δύο χρόνια.

Οι Κρητικοί ανανέωσαν με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό που εδώ και δύο χρόνια αποτελεί τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής της ομάδας του Νίκου Νιόπλια με 55 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρά το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων, ο Βούρος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ ως το 2024, όπως επισημοποιήθηκε και από την ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, Πραξιτέλη Βούρου, ως το καλοκαίρι του 2024!

Ο ηγέτης της ασπρόμαυρης άμυνας, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με βάση τις ψήφους των φιλάθλων και αρχηγός της ομάδας μας στους περισσότερους αγώνες της σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου για δύο ακόμα χρόνια!

Την αγωνιστική σεζόν 2021-22 ο Βούρος σταμάτησε το…κοντέρ των συμμετοχών με τη φανέλα του ΟΦΗ στον αριθμό 33 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του χρίστηκε σκόρερ και μάλιστα τρεις φορές! Συνολικά την προηγούμενη διετία έπαιξε 55 φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα και πλέον βάζει πλώρη για τις 100 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας!

«Πράξι» έχουμε κοινούς στόχους, κοινά όνειρα και μαζί θα τα κάνουμε πραγματικότητα!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς