23.3 C
Athens

Πήρε και Χατζηγούλα στο πόλο ο Παναθηναϊκός

Σε δεύτερη προσθήκη από τον Υδραϊκό προχώρησε ο Παναθηναϊκός στο πόλο Ανδρών. Μετά την απόκτηση του Νικόλα Αλβέρτη, οι Πράσινοι ανακοίνωσαν και τον Μάριο Χατζηγούλα που αγωνίζεται ως περιφερειακός. Ο 27χρονος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάριο Χατζηγούλα για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το τμήμα πόλο του «τριφυλλιού» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον 27χρονο περιφερειακό Μάριο Χατζηγούλα.

Ο Χατζηγούλας που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Υδραϊκό διαθέτει πολυετή εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την νέα σεζόν. Η ομάδα του Παναθηναϊκού έχει δείξει μεγάλη σοβαρότητα τα τελευταία χρόνια και με σταθερά βήματα ανεβαίνει διαρκώς. Πιστεύω ότι με όρεξη και δουλειά θα φτάσουμε τους στόχους μας και θα πάμε το τριφύλλι ένα σκαλί παραπάνω. Η στήριξη του κόσμου σε όλη αυτή την προσπάθεια θα είναι σημαντική καθώς λίγες είναι οι ομάδες που έχουν αυτή τη δυναμική. Ελπίζω κι εγώ να σταθώ αντάξιος των συνθηκών και να βοηθήσω τα μέγιστα.»

Το βιογραφικό του:

2020-2022 Υδραϊκός

2014-2020 ΑΝΟ Γλυφάδας

2013-2014 ΠΑΟΚ»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς