17.2 C
Athens

Η Φριντρισχάφεν ανακοίνωσε για δύο χρόνια τον πρώην του Φοίνικα, Ζίγκα Στερν

Στη Γερμανία βρήκε τον νέο σταθμό στην καριέρα του ο Ζίγκα Στερν. Ο πρώην ακραίος του Φοίνικα αποχώρησε μετά από τρία χρόνια από τη Σύρο και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Φριντριχσάφεν αποτελώντας τον αντικαταστάτη του πρώην ακραίου του Παναθηναϊκού, Βογΐν Τσάτσιτς στα άκρα.

Ρόλο στη μεταγραφή του στον γερμανικό σύλλογο έπαιξε ο προπονητής της ομάδας Μαρκ Λεμπέντεου που έχει αντικαταστήσει τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι στην εθνική Σλοβενίας.

Ο Λεμπέντεου εισηγήθηκε την απόκτηση του Ζ. Στερν καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε: «Είναι ένας all around παίκτης με καλή τεχνική που μπορεί να αποτελέσει ηγετική μορφή». Ο 28χρονος πρώην ακραίος του Φοίνικα βρίσκεται με τον προπονητή του και την εθνική Σλοβενίας στο VNL και έχει καταγράψει ήδη συμμετοχές στην Α’ φάση του τουρνουά.

Στη γερμανική ομάδα – τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει στο παρελθόν και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης – θα συναντήσει τον επί σειρά ετών πασαδόρο της εθνικής Σλοβενίας, Ντέγιαν Βίντσιτς και τον πρώην κεντρικό του Ολυμπιακού, Μάρκους Μπέμε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς