18.1 C
Athens

«Στην τελική ευθεία του Θουμπιθαρέτα, αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και περιμένει»

Ο 60χρονος Βάσκος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΑΠΕ-ΜΠΕ» φέρεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση των Ερυθρολεύκων και πλέον βρίσκεται σε στάση αναμονής για την τελική απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού

Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται να βρίσκονται οι επαφές του Άντονι Θουμπιθαρέτα με τον Ολυμπιακό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο 60χρονος Βάσκος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΑΠΕ-ΜΠΕ» φέρεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση των Ερυθρολεύκων και πλέον βρίσκεται σε στάση αναμονής για την τελική απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού για το αν θα δώσουν στον Ισπανό πρώην τερματοφύλακα τα «κλειδιά» για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου, ως αντικαταστάτη του Φρανσουά Μοντέστο.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο η πληροφόρηση προέρχεται από παλιούς συνεργάτες του Θουμπιθαρέτα, ο οποίος την τετραετία 2016-2020 υπήρξε τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ. Διευκρίνισαν ότι θεωρούν ειλημμένη την απόφαση εκ μέρους του και απομένει να δώσει ο Ολυμπιακός το τελικό «οκ» για να σφραγίσει τη συνεργασία.

Το διάστημα της θητείας του στη Μασσαλία ήταν απόλυτα επιτυχημένο αφού η Ολιμπίκ κατέκτησε τον τίτλο της Ligue 1 το 2020, ενώ έφτασε έως τον τελικό του Europa League το 2018 (ηττήθηκε 3-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης).

Μάλιστα, έχει περάσει από το πόστο του αθλητικού διευθυντή τόσο από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (2001-2004), όσο και από τη Μπαρτσελόνα (2010-2015) πριν από την πλήρως επιτυχημένη δουλειά του στη Μαρσέιγ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς