22.5 C
Athens

Μ. Καμαρά: Ο Ολυμπιακός μου έδωσε τα πάντα, είμαι χαρούμενος εδώ

Ευγνώμων στον Ολυμπιακό για όσα του έχει δώσει αλλά και χαρούμενος για την υλοποίηση των στόχων του συλλόγου του εμφανίστηκε ο Μαντί Καμαρά.

Ο διεθνής μέσος από τη Γουινέα παραχώρησε συνέντευξη στο RFI και μίλησε για το μέλλον του αλλά και για τη μη κλήση του στην εθνική ομάδα από τον ομοσπονδιακό Καμπά Ντιαβαρά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ολυμπιακό: «Είμαι χαρούμενος για τον Ολυμπιακό γιατί κατακτήσαμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους που θέσαμε στο ξεκίνημα της περιόδου. Μια νέα σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει με ακόμη περισσότερους στόχους για να επιτύχουμε. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που μου έδωσε τα πάντα. Με βοήθησε σε περιόδους που είχα πραγματικά ανάγκη να παίξω, όπως με την συμμετοχή στο Champions League ή στο Europa League. Η παρουσία σε αυτούς τους αγώνες ήταν ένα όνειρο για μένα.

Όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον και δεν κλείνω καμία πόρτα ακόμα. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος. Μετά, αν υπάρχουν άλλα πρότζεκτ που μου έρχονται και είναι πραγματικά ενδιαφέροντα για εμένα και το μέλλον μου, γιατί όχι; Οι στόχοι του συλλόγου όμως με παρακινούν, δηλαδή να κερδίζω το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, να φτάνουμε στη φάση των 16 ή ακόμα και στα προημιτελικά στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Γιάγια Τουρέ ήταν για μένα είδωλο από μικρός. Αλλά ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι μια μέρα θα μοιραζόμουν τα ίδια αποδυτήρια με εκείνον στον Ολυμπιακό. Μείναμε σε επαφή και μου δίνει καλές συμβουλές. Ελπίζω να έχω μια επιτυχημένη καριέρα σαν τη δική του»

Για το ότι δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα: «Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που δεν είμαι στην εθνική ομάδα, αλλά αυτές είναι επιλογές του προπονητή και σέβομαι τις επιλογές του. Και θα συνεχίσω να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου στην επιλογή, ώστε να έχουν καλή απόδοση σε κάθε παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εμένα και τον προπονητή. Γιατί πριν γίνει προπονητής ήταν εκεί για μένα. Είχαμε τηλεφωνική επαφή συνέχεια και μου έδινε συμβουλές. Τώρα που είναι προπονητής δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν εντάσεις. Θα το ξαναπώ: το πιο σημαντικό τώρα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Και αν με καλέσει, γιατί να μην απαντήσω στο κάλεσμά του, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της; Φυσικά και είμαι διαθέσιμος. Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο ο προπονητής να έρθω να βοηθήσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς