17.6 C
Athens

ΑΕΚ χάντμπολ: Απέκτησε και τον Γιούκιτς

Τη μεταγραφική της ενίσχυση συνέχισε η ΑΕΚ στο τμήμα χάντμπολ. Μετά από την παταγώδη αποτυχία την περασμένη σεζόν, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολα Γιούκιτς (28, 1,93μ.), τον διεθνή Κροάτη δεξιό ίντερ που την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Bundesliga.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκολα Γιούκιτς. Ο 28χρονος (14/08/1994) διεθνής Κροάτης δεξιός ίντερ, ύψους 1,93 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Νίκολα Γιούκιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Marina Kaštela, όπου αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2016, λαμβάνοντας σπουδαίες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία της Κροατίας. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην UMS Pontault-Combault HB (2016-2019), με την οποία κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η συνολική του παρουσία κέντρισε το ενδιαφέρον της Chartres Métropole handball, ομάδα της Starligue (κορυφαία κατηγορία), η οποία τον έκανε δικό της για δύο χρόνια (2019-2021). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε ένα ακόμα άλμα στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της GWD Minden, αγωνιζόμενος στην Bundesliga».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς