24.2 C
Athens

«Ψηλά στη λίστα της Φενέρμπαχτσε ο Φορτούνης»

Η Fotomac υποστηρίζει πως ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού προτάθηκε και φέτος στη Φενέρμπαχτσε του Ζόρζε Ζέσους - «Στα 3.000.000 ευρώ το κόστος μεταγραφής», σύμφωνα με το τούρκικο ρεπορτάζ

Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα θα κινηθεί αρκετά το παζάρι του καλοκαιριού προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ζόρζε Ζεσούς. Μια από τις θέσεις που δεδομένα θα ενισχυθεί είναι αυτή πίσω από τον φορ.

Σύμφωνα με τη Fotomac, το όνομα του Κώστα Φορτούνη έχει ξαναπέσει στο τραπέζι για το «10». Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός διατηρεί συμβόλαιο ως το 2023 με τον Ολυμπιακό και ακόμα η κατάσταση για το μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρη.

Το τούρκικο Μέσο υποστηρίζει πως ο – σε λίγους μήνες – 30χρονος άσος έχει προταθεί (όπως και τα προηγούμενα χρόνια) και βρίσκεται ψηλά σε μια λίστα όπου υπάρχουν άλλοι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές. Το μομέντουμ φαντάζει ιδανικό σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως μια πιθανή μεταγραφή δεν θα ήταν απαγορευτική με το ποσό να ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς