21.4 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το Φύλλο Αγώνος κάνει λόγο για καθυστερημένη έναρξη λόγω ρίψης δακρυγόνων

Ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στιγματίστηκε και για την καθυστέρηση στην ώρα έναρξης (21:20 αντί τις 21:00) λόγω ρίψης δακρυγόνων έξω από το ΣΕΦ, τουλάχιστον με βάση τα όσα έχουν γραφτεί στο Φύλλο Αγώνος

Ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στιγματίστηκε και για την καθυστέρηση στην ώρα έναρξης (21:20 αντί τις 21:00) λόγω ρίψης δακρυγόνων έξω από το ΣΕΦ, τουλάχιστον με βάση τα όσα έχουν γραφτεί στο Φύλλο Αγώνος.

Αστυνομία: «Δεν έγινε χρήση δακρυγόνων, οι αναθυμιάσεις προκλήθηκαν πιθανώς από καπνογόνα φίλων του Ολυμπιακού»

Την ίδια στιγμή η Αστυνομία με χθεσινή ανακοίνωσή της έκανε λόγο για αναθυμιάσει λόγω ανάμματος καπνογόνων από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, με την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ να είναι αποπνυκτική περίπου 20 λεπτά πριν το τζάμπολ και τους παίκτες να αποσύρονται στα αποδυτήρια.

Αυτά έγιναν χθες το βράδυ, γεγονότα που η διαιτητική τριάδα του πρώτου τελικού (Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ., Πιτσίλκας) κατέγραψε στο Φύλλο Αγώνος κάνοντας λόγο για καθυστερημένη έναρξη του ματς λόγω αποπνικτικής ατμόσφαιρας η οποία δημιουργήθηκε εξαιτίας της ρίψης δακρυγόνων εκτός γηπέδου.

Παράλληλα σε άλλο σημείο του Φ.Α γίνονται αναφορές στα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς και στην ρίψη μίας κροτίδας ήχου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς