18.8 C
Athens

Επίσημο το αντίο του Γκάνεα στον Άρη, έτοιμος για τις υπογραφές με τον Παναθηναϊκό

Ο Κρίστιαν Γκάνεα με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τον Άρη στον οποίο πέρασε τα 2 τελευταία χρόνια της καριέρας του και ουσιαστικά προανήγγειλε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό συνεχίζοντας το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στην Ελλάδα.

Ο Ρουμάνος μπακ σε συγκινησιακό κλίμα είπε το «αντίο» στους Θεσσαλονικείς που όπως τόνισε θα έχει πάντα στην καρδιά του έχοντας ζήσει όμορφες στιγμές στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και προβάρει τη φανέλα των Πρασίνων, με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

«Το κεφάλαιο των 2 ετών έφτασε στο τέλος του και ήταν γεμάτο προκλήσεις, ένταση, καλές στιγμές, αλλά και δύσκολες. Ευχαριστώ τον Άρη και τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους οπαδούς που με αποδέχθηκαν γι’ αυτά τα δυο χρόνια και με έκαναν να αισθανθώ κομμάτι του συνόλου και της πόλης.

Από αυτά τα δυο έντονα χρόνια προτιμώ να κρατήσω τις καλές στιγμές και τους καλούς φίλους που έκανα. Ελπίζω να με θυμούνται ως κάποιον που πάντοτε σεβόταν τον σύλλογο, ήταν επαγγελματίας και έδινε πάντα το καλύτερο για την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστώ Άρη. Ευχαριστώ Θεσσαλονίκη!», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο 30χρονος αμυντικός που αγωνίστηκε συνολικά σε 59 ματς με τη φανέλα των Κιτρίνων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς