17.5 C
Athens

Σλούκας: Περιμένουμε αντίδραση από τον Παναθηναϊκό στο game 2 αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα

Ο Ολυμπιακός έκανε με άνεση και στυλ το 1-0 στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνοντας με το… καλησπέρα τον ρόλο του φαβορί όντας κλάσεις ανώτερος του «αιώνιου» αντιπάλου του για πέμπτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε δηλώσεις του λίγο μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα στο ΣΕΦ ο ηγέτης των Ερυθρολεύκων, Κώστας Σλούκας έκανε λόγο για ένα διαφορετικό παιχνίδι στο game 2 του ΟΑΚΑ, αναφέροντας πάντως πως η ομάδα του θα πάει για το 2-0 δίχως να φοβάται κάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σλούκα στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το ματς: «Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι. Ελέγξαμε τον ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει. Πετύχαμε μια εύκολη νίκη, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορούσε να αποδώσει καλύτερα».

Για το ότι πέτυχε λιγότερους πόντους από τον μέσο όρο του: «Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα. Σίγουρα έχουμε κάνει λάθη, πρέπει να τα μελετήσουμε και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι»

Για το επόμενο παιχνίδι: «Εγώ ευελπιστώ να κάνουμε το 2-0 σε τρεις μέρες από τώρα. Μέσα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετική εικόνα. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το πρώτο δεκάλεπτο: «Η επίθεσή τους δεν ήταν πολύ καλή, δεν φταίει μόνο η άμυνα του Παναθηναϊκού. Περιμένουμε αντίδραση από τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια: «Δεν νομίζω γιατί και ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είχε θέμα με δύο – τρεις ημέρες. Και εμείς κάναμε προπόνηση για οκτώ ημέρες και χάσαμε τον ρυθμό μας».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς