21.5 C
Athens

Ο Έλληνας ατζέντης του Μιλουτίνοφ διέψευσε όλα τα μεταγραφικά σενάρια: «Έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ»

Η ιταλική La Repubblica έβαλε «φωτιά» χθες με δημοσίευμα που έκανε λόγο για επιστροφή του Σέρβου σέντερ στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ατζέντης του παίκτη διέψευσε τα πάντα επικαλούμενος το συμβόλαιό του με την ρωσική ομάδα

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ενθουσιάστηκαν μόνο στην ιδέα ότι από του χρόνου μπορεί η ομάδα τους να έχει δύο «δεινόσαυρους» παγκόσμιας κλάσης στη θέση των ψηλών (Φαλ – Μιλουτίνοφ) ωστόσο ο Έλληνας ατζέντης του Σέρβου παίκτη, Γιώργος Πάνου, έσπευσε να διαψεύσει κάθε μεταγραφικό σενάριο για τον πελάτη του αναφέροντας χαρακτηριστικό πως έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

La Repubblica: «Κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ»

Η ιταλική «La Repubblica» χθες έβαλε φωτιά στις τάξεις του ευρωπαϊκού αλλά και ελληνικού μπάσκετ με δημοσίευμα περί επιστροφής του Σέρβου σέντερ στον Πειραιά, παρά το έντονο ενδιαφέρον τόσο της Βίρτους Μπολόνια όσο και της Φενέρμπαχτσε, αλλά ο κ. Πάνου φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω δηλώσεών του σε Μέσο του εξωτερικού λέγοντας τα παρακάτω.

«Ο Νίκολα έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ και τη νέα χρονιά. Επομένως, οι ιστορίες για τον Ολυμπιακό, αλλά και τις Φενέρ-Βίρτους, δεν έχουν καμία ρεαλιστική βάση». 

Θυμίζουμε, πάντως, ότι οι ρωσικές ομάδες έχουν αποβληθεί από τη Euroleague ενόψει και της νέας σεζόν κι όλα παραμένουν ανοιχτά για τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ρωσικής Λίγκας, με τη Repubblica να γράφει χθες ότι και ο Τζόρνταν Μίκι της Ζενίτ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Βίρτους Μπολόνια.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς