15 C
Athens

Πόλο: Μένει και τη νέα χρονιά στον Απόλλωνα ο Σολανάκης

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του, για ακόμη έναν χρόνο με τον Μανώλη Σολανάκη, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά το κυανόλευκο σκουφάκι για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Ο 28χρονος εν ενεργεία διεθνής «φουνταριστός», πραγματοποίησε καταπληκτική σεζόν (2021-2022), σημειώνοντας 73 γκολ με τον Απόλλωνα σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα εξακολουθήσει να αποτελεί βασικό «γρανάζι» στην ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

Αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα, ο Σολανάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος υδατοσφαίρισης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα είμαι ακόμη ένα χρόνο στην οικογένεια του Απόλλωνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και τους προπονητές μου για την άψογη συνεργασία μας αυτά τα δυο χρόνια και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου για τη νέα χρονιά.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ με μεθοδική δουλειά, πολλή όρεξη και μεράκι, η ομάδα να χτίσει κάτι ακόμη καλύτερο και μεγαλύτερο τη νέα χρόνια, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη και να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που θα θέσουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς