19.8 C
Athens

Το σύνθημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του πρώτου τελικού: «Μαζί θα φτάσουμε στον τελικό προορισμό…»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00) τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Basket League και θέλει να κάνει το 1-0 με τη δύναμη του κόσμου του προκειμένου να πάει με διαφορετικό αέρα στο ΟΑΚΑ για το game 2 της σειρά την Τρίτη (14/6).

Οι Ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη (την έκτη τη φετινή σεζόν) απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους και μαζί με τη… φλόγα του ΣΕΦ ψάχνουν τη νίκη για το καθοριστικό προβάδισμα με φόντο την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας τον περασμένο Φλεβάρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

«ΜΑΖΙ απολαύσαμε φέτος ένα μοναδικό ταξίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη και ΜΑΖΙ θα φτάσουμε στον τελικό προορισμό: την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος! Σας περιμένουμε να δημιουργήσετε και πάλι συγκλονιστική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και με τη δύναμη -και ΜΟΝΟ- της φωνής σας, να «σπρώξετε» την ομάδα μας στη νίκη. Στη μάχη αυτή δεν χωρούν βία, ακρότητες και αντιαθλητικές συμπεριφορές», αναφέρει στο pre game σύνθημά της η ΚΑΕ των Πειραιωτών μόλις 7 ώρες πριν το τζάμπολ στο Ειρήνης και Φιλίας.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς