25.4 C
Athens

Εθνική Βουλγαρίας: Ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το πούλμαν της ομάδας, χρειάστηκε χειρουργείο ο Νεντέλεφ!

Το πούλμαν που μετέφερε τους Βούλγαρους διεθνείς από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο βγήκε, για ανεξήγητους μέχρι τώρα λόγους, εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να τρακάρει και να προκληθεί ο σοβαρός τραυματισμός του 29χρονου μέσου Τόντορ Νεντέλεφ

Στιγμές πραγματικής αγωνίας έζησαν οι παίκτες της εθνικής Βουλγαρίας κατά την άφιξή τους στην Τιφλίδα της Γεωργίας για τον αυριανό (12/6) αγώνα των δύο εθνικών ομάδων στο Nations League.

Πιο συγκεκριμένα, το πούλμαν που τους μετέφερε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο βγήκε, για ανεξήγητους μέχρι τώρα λόγους, εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να τρακάρει με ευθύνη του οδηγού που έχασε εντελώς τον έλεγχο του λεωφορείου.

Οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν προκαλούν σοκ και κατέστρεψαν σχεδόν ολόκληρη την μπροστινή πλευρά του πούλμαν, ενώ ο πιο επίφοβος τραυματισμός εντοπίστηκε στο κεφάλι του 29χρονου μέσου Τόντορ Νεντέλεφ.

Ο Βούλγαρος άσος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που ήταν απαραίτητη σύμφωνα με τους γιατρούς.

Μετά από αυτό το συμβάν ο Νεντέλεφ, που νιώθει καλύτερα αλλά συνεχίζει να νοσηλεύεται, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για όσο χρειαστεί και όπως γράφεται στη γείτονα χώρα θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3 μήνες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς