17.8 C
Athens

Ο προπονητής της Μπανταλόνα «έθαψε» τον Γιασικεβίτσιους: «Είναι αγενής και και εγωιστής»

Η Μπανταλόνα πάλεψε γενναία και άγγιξε το θαύμα απέναντι στην μέτρια Μπαρτσελόνα, ωστόσο στο τέλος «λύγισε» και μετά τη χθεσινή της ήττα στον τέταρτο ημιτελικό αποχαιρέτησε το όνειρο των τελικών στη Liga Endessa.

Μπανταλόνα – Μπαρτσελόνα 60-63: Ξύπνησαν στο β’ μέρος και προκρίθηκαν στους τελικούς οι μέτριοι Καταλανοί

Οι Μπλαουγκράνα έκαναν τα απολύτως απαραίτητα και στάθηκαν τυχεροί στα κρίσιμα σημεία για να «αποδράσουν» για δεύτερη φορά μέσα σε 2 βράδια με τη νίκη από την έδρα της Μπανταλόνα, έχοντας πλέον μπροστά τους τα μεγάλα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ισπανία.

Βέβαια, την παράσταση έκλεψε ο προπονητής της Μπανταλόνα, Κάρλες Ντουράν με τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, όπου «επιτέθηκε» στον Λιθουανό τεχνικό των Καταλανών για την «εγωιστική» και «προσβλητική» συμπεριφορά του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν μας σέβεται. Μιλάει μόνο για τον εαυτό του και την ομάδα του», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Μπανταλόνα, για να προσθέσει.

«Ειλικρινά είναι αγενής. Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στους τελικούς επειδή έπαιξαν καλύτερα και είναι καλύτερη ομάδα».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του πάντως, ο Ντουράντ πρόσθεσε πιο ψύχραιμα: «Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι οι καλύτερες ομάδες. Εύχομαι τα καλύτερα στην Μπαρτσελόνα. Προτιμούμε να έχουμε αποκλειστεί από τον πρωταθλητή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς