20.9 C
Athens

Φουλάρει για το τρεμπλ ο Ερυθρός Αστέρας, έκανε το πρώτο βήμα για τους τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος

Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει με «σπασμένα» τα φρένα τη φετινή του πορεία στη Σερβία και μετά το Κύπελλο Σερβίας αλλά και τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα πήρε προβάδισμα και για τους τελικούς της σερβικής Λίγκας επικρατώντας με 114-78 της Μέγκα.

Οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου ήταν καταιγιστικοί και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νικολά Ιβάνοβιτς έκανε το 1-0 με εντυπωσιακό και άνετο τρόπο στην ημιτελική σειρά με τη Μέγκα έχοντας το πάνω χέρι για τους τελικούς, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την FMP μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Παρτιζάν με σκοπό την πάταξη του… χουλιγκανισμού.

Με απόλυτο MVP τον Ιβάνοβιτς που ολοκλήρωσε το ματς με 25 πόντους, 11 ασίστ κι 6 ριμπάουντ ο Αστέρας πήρε από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο του ματς και το προβάδισμα στο σκορ, που δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς πρόσθεσε 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ από 14 πόντους σημείωσαν οι Χόλινς και Μάρκοβιτς.

Το Game 2 θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/6), με το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς να θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του 22ου εθνικού πρωταθλήματος της ιστορίας του.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 33-15, 58-39, 89-56, 114-78.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς