12 C
Athens

Βέροια – Λαμία: Οι αποστολές των δύο ομάδων πριν τον πρώτο τελικό των μπαράζ

Βέροια και Λαμία αναμετριούνται αύριο (11/6, 18:45) με φόντο το εισιτήριο για τη Super League 1 της επόμενης περιόδου, στον πρώτο από τους δύο τελικούς των μπαράζ που διεξάγονται μήνα Ιούνιο.

Οι δύο ομάδες είναι πανέτοιμες για την πρώτη μεταξύ τους κόντρα στην Ημαθία, με τη Βέροια να μετρά μόνο την απουσία του τερματοφύλακα Μάρκου Βελλίδη και τον Φέστα να αφήνει εκτός αποστολής των Φθιωτών τους Βύντρα και Λούκας Άλβες.

Υπενθυμίζεται ότι σέντρα του σαββατιάτικου ματς θα γίνει στις 18:45 αντί τις 20:00 που είχε προγραμματιστεί αρχικά, ενώ θα ισχύει κανονικά ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Αναλυτικά η αποστολή της Βέροιας: Παπαδόπουλος, Τσιμόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Περδίκης, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Κουατένγκ, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς, Γιακουμάκης.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ορτέγκα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιεζ, Ταϊρόν, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς