18 C
Athens

Ολυμπιακός χάντμπολ: Παραμένει και τη νέα σεζόν στον Πειραιά ο Πασσιάς

Παίκτης του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν στην Handball Premier θα παραμείνει ο Νίκος Πασσιάς.

Ο 27χρονος αριστερός ίντερ των Ερυθρολεύκων θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στον Πειραιά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος και στις πρώτες του δηλώσεις υπογράμμισε πως θα δώσει τα πάντα για να διατηρηθεί ο Ολυμπιακός εκεί που του αξίζει, στην κορυφή (και) του ελληνικού χάντμπολ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Πασσιά. Ο Έλληνας αριστερός ίντερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα χάντμπολ.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Πασσιάς τόνισε: «Η ανανέωση της συνεργασίας, που μου προτάθηκε από τον Ολυμπιακό, αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλα όλη τη χρονιά, για την επάνοδο της ομάδας στην κορυφή, εκεί που πάντα πρέπει να είναι. Για μένα προσωπικά, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Θα κάνω ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, έχω περισσότερη δίψα για τίτλους και θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών ενός πολύ μεγάλου συλλόγου, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω εδώ».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς