24.9 C
Athens

ΕΕΑ: Υπό διάσκεψη η αίτηση του Ηλία Παπαθεοδώρου περί κατάπτωσης εγγυητικής της Νέας ΚΑΕ ΑΕΚ

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μάκης Αγγελόπουλος εμφανίστηκε σε… πανηγυρικό κλίμα να μιλά για το τέλος των ban στην ΑΕΚ. Δυστυχώς γι’ αυτόν και την ομάδα του, τα ban άρχισαν να επιστρέφουν με το που μπήκε ο Οκτώβρης και έκτοτε μονάχα κακές ειδήσεις φτάνουν από το μέτωπο της FIBA.

Εδώ και κάποιες μέρες η Νέα ΚΑΕ ΑΕΚ έχει πάνω της τον αριθμό ρεκόρ των 21 ban, ενώ τις προάλλες επιδικάστηκε σε βάρος της το ποσό των 190 χιλιάδων ευρώ από οφειλές σε τέσσερις πρώην παίκτες. Σήμερα, η ΕΕΑ γνωστοποίησε ότι η αίτηση του Ηλία Παπαθεοδώρου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής βρίσκεται πλέον υπό διάσκεψη, αρνούμενη να χορηγήσει νέα αναβολή όπως ζήτησαν οι άνθρωποι της Ένωσης.

Αν και τα κιτρινόμαυρα βουνά είναι συνηθισμένα στα χιόνια, ενδεχόμενη αρνητική εξέλιξη σε ό,τι έχει να κάνει με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα προκαλούσε ακόμα περισσότερους μπελάδες στην προσπάθεια της Νέας ΚΑΕ ΑΕΚ να εξασφαλίσει αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(10.06.22 ώρα 14:00)

1. α) Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961, για παραβίαση του άρθρου 69 παρ.παρ. 8, 12 και 13 ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 7 ν.4809/2021.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ – ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

β) Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ για την υποστήριξη της καταγγελίας της σε βάρος της ΠΑΕ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ – ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

2. Αίτηση του προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ. (εξ αναβολής)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ – ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Τζουλάκης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς