16.7 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με Αγγελόπουλους η τελευταία προπόνηση, 7.500 εισιτήρια έχουν φύγει για τον 1ο τελικό

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στην ομάδα ενόψει του αυριανού πρώτου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι τελικοί της Basket League ξεκινούν αύριο, Σάββατο και ειδικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένουν με ανυπομονησία να δουν την ομάδα τους να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από έξι χρόνια.

Οι αιώνιοι θα συναντηθούν για πρώτη φορά στους τελικούς μετά το… ένδοξο 2018, σε μια σειρά που το αίμα είχε τρέξει ποτάμι και που έγινε η απαρχή για όσα συνέβησαν μερικούς μήνες αργότερα, όταν οι Αγγελόπουλοι πήραν την ιστορική απόφαση αποχώρησης στο ημίχρονο της σφαγής του ΟΑΚΑ (13/2/2019).

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν το «παρών» στη σημερινή προπόνηση, στέλνοντας με την παρουσία τους το μήνυμα της τελικής επίθεσης στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου. Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ του Βερολίνου, οι Ερυθρόλευκοι καλούνται μέσα στις επόμενες μέρες να επικυρώσουν την κυριαρχία τους, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά αλλά και όσους πιστεύουν ότι το μπάσκετ μπήκε σε νέα εποχή μετά το τέλος του «φάρου».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αυριανό Game 1 (21:00, ΕΡΤ3), η ερυθρόλευκη ΚΑΕ γνωστοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής πως έχουν ήδη πουληθεί 7.500 εισιτήρια και θεωρείται δεδομένο πως το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς