16.6 C
Athens

Ατρόμητος: Σε Πορταριά και Ολλανδία το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Στις 11 Ιουλίου, από την Πορταριά, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Περιστερίου θα παραμείνει για 10 ημέρες στο Πήλιο, θα επιστρέψει στην Αθήνα και έπειτα θα αναχωρήσει για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα δώσει 4 φιλικά.

Η σχετική ανακοίνωση:

Στην Πορταριά του Πηλίου και το Χορστ της Ολλανδίας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει της σεζόν 2022/23.

Με γνώμονα τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τις απαιτήσεις του τεχνικού επιτελείου και τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών μας, η φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί σε πρώτη φάση στην Πορταριά του Πηλίου και εν συνεχεία στο Χορστ της Ολλανδίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν τα περισσότερα φιλικά (τέσσερα) ενόψει της σεζόν 2022/23.

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας θα ταξιδέψει για το Πήλιο στις 11 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 21 Ιουλίου, όταν και θα επιστρέψει στην Αθήνα. Η αποστολή του Ατρόμητου θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “Portaria Hotel”, το οποίο εγγυάται όλες τις ανέσεις για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους ενός ποδοσφαιριστή και δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα χρόνια κι άλλες ομάδες το προτιμούν για την περίοδο της προετοιμασίας τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς