17.6 C
Athens

Η ζημιά επιβεβαιώθηκε: Ρήξη χιαστών η διάγνωση για τον Δημήτρη Λημνιό

Η τελευταία φάση του αγώνα κόντρα στη Κύπρο αποδείχθηκε μοιραία για τον 24χρονο διεθνή, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο

Η εθνική νίκησε άνετα το βράδυ της Πέμπτης την κάκιστη Κύπρο του Νίκου Κωστένογλου και θέλει μια ακόμη νίκη την Κυριακή κόντρα στο Κόσοβο προκειμένου να εξασφαλίσει από τώρα την άνοδό της στη Β’ κατηγορία του Nations League αλλά και την παρουσία της στα μπαράζ που οδηγούν σε ένα εισιτήριο για το Euro 2024.

VIDEO: Η φάση του τραυματισμού του Λημνιού και η συγκλονιστική αντίδραση των διεθνών

Ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος της χαράς των διεθνών επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού στην τελευταία φάση του αγώνα. Σε μια διεκδίκηση, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και κρατώντας το δεξί του γόνατο. Από τον τρόπο που εξελίχθηκε η φάση ήταν σαφές πως ο ίδιος παίκτης κατάλαβε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, ενώ και οι υπόλοιποι διεθνείς που παρακολουθούσαν το ριπλέι από τον πάγκο, έδειχναν σοκαρισμένοι από το γεγονός.

Το πρωί της Παρασκευής οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες επιβλήθηκε ο Βολιώτης επιθετικός έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο, ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός που καλείται να ξεπεράσει στην καριέρα του ο άτυχος διεθνής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς