21.4 C
Athens

Υπόθεση Φορτούνη: «Βελούδινο» διαζύγιο ή ανατροπή δεδομένων;

Θεωρητικά, ένα ραντεβού απομένει για να ξεκαθαριστεί το καθεστώς της αποχώρησης του Κώστα Φορτούνη, αλλά ο Insider του ΑΘΛΟΥ υπενθυμίζει πως οι ανατροπές είναι ένα άκρως καλοκαιρινό σπορ

Η διαρροή της πληροφορίας που ήθελε τον Κώστα Φορτούνη να βρίσκεται εκτός πλάνων Μαρτίνς για τη νέα σεζόν, ήταν πολύ λογικό να ξεσηκώσει αρκετές αντιδράσεις στον κόσμο του Ολυμπιακού. Στο μυαλό αρκετών οπαδών, ο Φορτούνης αποτελεί τον συνεχιστή των μεσοεπιθετικών που έκαναν πολλούς να λατρέψουν τους Ερυθρόλευκους, τον άνθρωπο που με μια ενέργεια μπορεί να γλυκάνει το παιχνίδι της ομάδας του.

Μετά από δυο τρομερά επώδυνους τραυματισμούς, ο διεθνής άσος προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά του. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν ότι με μια σωστή προετοιμασία το καλοκαίρι, οι πρωταθλητές θα είχαν ξανά τον παίκτη που έκανε τη διαφορά σε δημιουργία και σκοράρισμα. Αυτόν με το «7» στην πλάτη και όχι με το απρόσωπο «53». Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δύσκολα θα συμβεί, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Κανείς πλην των άμεσα ενδιαφερόμενων δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς σκέφτεται κάθε πλευρά. Την παραφιλολογία για τις σχέσεις Φορτούνη – Μαρτίνς την αφήνουμε στην άκρη. Το σίγουρο πως εκκρεμεί μια συνάντηση με τη διοίκηση προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση του 29χρονου Τρικαλινού. Βλέπετε, ο Φορτούνης έχει συμβόλαιο ενός ακόμη έτους και με απολαβές που ξεπερνούν το 1,5 εκ. ευρώ.

Θεωρητικά, εκείνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει το καθεστώς της αποχώρησής του. Αν δηλαδή προκύψει κάποια (συμβολική;) πώλησή του ή απλώς μια αποδέσμευση «κοινή συναινέσει». Επειδή όμως πρόκειται για πάρα πολύ λεπτή υπόθεση, καλό θα ήταν να περιμένουμε προτού μιλήσουμε με απόλυτη βεβαιότητα για το τι πρόκειται να συμβεί. Οι ανατροπές είναι το πιο… καλοκαιρινό σπορ και ουδείς μπορεί να αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Όπως και να ‘χει, ό,τι κι αν (συν)αποφασιστεί στο τέλος θα είναι για το καλό και των δυο πλευρών. Και του παίκτη αλλά και του συλλόγου…

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Μπράουν: Δειλή η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, το να διαμαρτύρεσαι για τους διαιτητές δεν είναι μπάσκετ

Ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Λορέντζο Μπράουν από τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία, χαρακτηρίζοντας δειλή τη στάση των Πρασίνων, καθώς «αυτό δεν είναι μπάσκετ»

Κούγιας για υπόθεση Λυγγερίδη: «Δικογραφία της πλάκας που στήθηκε για να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η υπόθεση στήθηκε για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης του» κάνοντας λόγο για «δικογραφία της πλάκας»

Η Μακάμπι απάντησε στον Αταμάν: «Λέει ψέματα, έβριζε τους παίκτες μας στα αποδυτήρια» (vid)

Μέσω διαρροής στον ισραηλινό Τύπο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ διαψεύδει την καταγγελία Αταμάν, δίνοντας «στεγνά» με video τον Τούρκο τεχνικό για τη στάση του απέναντι στα μέλη της αποστολής των Ισραηλινών, τονίζοντας πως έβρισε μέχρι και παίκτες