19.9 C
Athens

Το Εκουαδόρ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στο Μουντιάλ λόγω πλαστογράφησης των εγγράφων του Καστίγιο!

Το Εκουαδόρ έκανε την γκάφα του αιώνα πλαστογραφώντας τα έγγραφα με τα στοιχεία γέννησης του Μπράιαν Καστίγιο και «πασάρει» στην αποκλεισμένη Χιλή το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Εφόσον ισχύσει η ποινή που ακούγεται για το Εκουαδόρ, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη γκάφα όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό η FIFA διερευνά την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Εκουαδόρ για την πλαστογράφηση των εγγράφων στην ημερομηνία γέννησης του Μπράιαν Καστίγιο που είναι 27 ετών και όχι 24 όπως παρουσιάστηκε από την εθνική ομάδα της χώρας του στα ματς των προκριματικών στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής!

Πλέον, εφόσον διαπιστωθεί η απάτη το Εκουαδόρ κινδυνεύει άμεσα με αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον Νοέμβριο του 2022 και ακούγεται έντονα ότι τη θέση του στη μεγάλη διοργάνωση θα καταλάβει η Χιλή.

Κι αυτό γιατί είναι η ομάδα που έχασε τους περισσότερους βαθμούς (5 στο σύνολο) στα ματς με το Εκουαδόρ στα οποία αγωνίστηκε ο Καστίγιο, που σε περίπτωση που αφαιρεθούν από τη βαθμολογία οι Χιλιανοί θα βρεθούν αυτόματα πάνω από Περού, Κολομβία και Εκουαδόρ παίρνοντας αυτοί το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς