16.4 C
Athens

Κάρι: Προφανώς πονάω, αλλά θα είμαι έτοιμος για το game 4

Ο Στεφ Κάρι έκανε για άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι τα πάντα στο παρκέ για τους Γουόριορς αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν από μόνος του αρκετός ώστε να «σπάσει» το αμυντικό τείχος των Σέλτικς που με πειστική εμφάνιση έκαναν το 2-1 στη σειρά των Τελικών του NBA.

Πέρα από τους 31 του πόντους ο Αμερικανός αστέρας ανησύχησε τους πάντες με την πτώση του στο παρκέ λίγο πριν το τέλος του αγώνα σε μία φάση που «συγκρούστηκε» με τον Χόρφορντ, αλλά σε δηλώσεις του αργότερα τόνισε πως παρά τον πόνο που νιώθει θα είναι έτοιμος για το κρίσιμο game 4 ξανά στη Βοστώνη.

«Θα είμαι εντάξει. Προφανώς πονάω, αλλά θα είμαι καλά. Θα δούμε πώς θα αισθάνομαι αύριο, αλλά θα είμαι έτοιμος την Παρασκευή για το Game 4.

Είναι ένας παρόμοιος τραυματισμός με αυτόν που είχα στο Ντένβερ, αλλά και στους Σέλτικς στην κανονική περίοδο, αλλά όχι το ίδιο σοβαρός. Έτσι ένιωσα. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει το πόδι μου. Δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Δεν αισθάνομαι πάντως ότι θα χάσω κάποιο παιχνίδι. Θα εκμεταλλευτώ τις 48 ώρες που έχω μπροστά μου για να είμαι έτοιμος», είπε ο ηγέτης του Γκόλντεν Στέιτ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς