20.5 C
Athens

Λουτσέσκου: Υπολογίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει διπλάσιο μπάτζετ από εμάς, αλλά φτάσαμε μέχρι τους «8» στο Conference

Την άποψή του ότι δεν χρειάζεται να διαθέτεις μπάτζετ 40 εκατομμυρίων ευρώ για να φτάσεις τουλάχιστον μέχρι τους ομίλους του Europa League εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου σε νέες δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας πηγαίνοντας κόντρα σε όσα υποστήριξε ο Ρουμάνος συνάδελφός του και τεχνικός της Κλουζ, Νταν Πετρέσκου.

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να γίνει πιο πιστευτός ο Λουτσέσκου ενέπλεξε στη συζήτηση τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τη φετινή πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη, που όπως τόνισε προήλθε με το μισό μπάτζετ σε σύγκριση με αυτό των Πειραιωτών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κατά την γνώμη μου όλες οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει να παίζουν και την άνοιξη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φέτος είμασταν μόνο εμείς και ο Ολυμπιακός. Σε αυτό το επίπεδο είναι που μπαίνουν οι καλοί ποδοσφαιριστές, που παίρνουν και τα περισσότερα χρήματα. Η ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει χρήματα στις ομάδες από το στοίχημα και έτσι ανέβηκε και το μπάτζετ τους.

Υπολογίζω ότι το μπάτζετ του Ολυμπιακού είναι κάπου κοντά 40 εκατομμύρια, ενώ εκτιμώ το δικό μας περίπου στα 20 με 25 εκατομμύρια. Ωστόσο, με την παρουσία μας μέχρι τα προημιτελικά του Conference κερδίσαμε περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ».

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς