17.6 C
Athens

Παπαπέτρου: Δίπλα στην ομάδα ο Δ. Γιαννακόπουλος, να απομονωθούν οι οπαδοί που τον αποδοκίμασαν

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τα έβαλε με όσους αποδοκίμασαν τον Δ. Γιαννακόπουλο, ζητώντας την απομόνωσή τους από τους υπόλοιπους οπαδούς των Πρασίνων

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Basket League.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού μίλησε στην ΕΡΤ και υποστήριξε πως παρότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Δ. Γιαννακόπουλος έχει απομακρυνθεί, με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ έδωσε τη στήριξη που χρειάζονταν οι παίκτες.

Παράλληλα, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και υπογράμμισε πως οι οπαδοί που τον αποδοκίμασαν θα πρέπει να απομονωθούν γιατί κάνουν κακό στην ομάδα.

Παναθηναϊκός – Λάρισα: Ήλθε, αποδοκιμάστηκε και απήλθε ο Δ. Γιαννακόπουλος!

«Θέλω να πω ότι όλοι στον σύλλογο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ιδιοκτήτης της ομάδας ήρθε στο γήπεδο. Είχαμε στήριξη μετά από 2 χρόνια. Μας δίνει πολλή δύναμη και τεράστια χαρά. Είναι ένας άνθρωπος με απεριόριστη προσφορά στο γήπεδο. Θέλω να μιλήσω και για μια μικρή μερίδα κόσμου που αποδοκίμασε τον ερχομό του. Κάνει κακό στον Παναθηναϊκό αυτή η μικρή μερίδα και πρέπει να απομονωθεί. Τα λέω από την καρδιά μου αυτά τα πράγματα. Πρέπει να κυνηγάμε σαν γροθιά όσα αξίζουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια. Και η ομάδα και οι προπονητές χάρηκαν που ήρθε αυτός ο άνθρωπος στο γήπεδο. Ήταν κοντά μας από απόσταση αυτά τα δύο χρόνια. Χαρήκαμε που τον είδαμε πάλι στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς