20.8 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή της Σάλας

Η Βίλμα Σάλας παραμένει στον Ολυμπιακό με στόχο να ηγηθεί της προσπάθειας για την επιστροφή στην κορυφή της Volley League

Για ακόμα μια χρονιά, η Βίλμα Σάλας θα φορά τα ερυθρόλευκα! Η Κουβανή ακραία επέκτεινε το συμβόλαιό της με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τίθεται στη διάθεση του Λορέντζο Μιτσέλι ενόψει της νέας και απαιτητικής σεζόν, όπου οι Ερυθρόλευκες στοχεύουν στην επιστροφή στην κορυφή.

Η Σάλας είχε ένα μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν – απόρροια του σοβαρού τραυματισμού της – ωστόσο με βάση τα όσα έδειξε στη συνέχεια και σε συνδυασμό με το βαρύ βιογραφικό της, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν πως η Κουβανή θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει ανακοινωθεί η παραμονή της πασαδόρου Στέλλας Χριστοδούλου και της ακραίας Μαρίας Γενιτσαρίδη.

«Με την ανανέωση του συμβολαίου μου, νιώθω ότι θα έχω μια νέα ευκαιρία να πετύχω την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χωρίς αμφιβολία, ήταν μια σεζόν με πολλές προκλήσεις και με πείσμα, βάλαμε νέους στόχους, τους οποίους θέλουμε να πετύχουμε. Εμπιστευόμενη το τεχνικό επιτελείο και τις παίκτριες, πήρα την απόφαση να συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα χρώματα του Ολυμπιακού», ανέφερε στην πρώτη της δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βίλμα Σάλας. Η Κουβανή ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς