18.1 C
Athens

Ο πρόεδρος της Χετάφε αποκάλυψε πως υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσει τον Μπέιλ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν σκοπεύει να αποχαιρετήσει την ισπανική πρωτεύουσα από τη στιγμή που έχει το σπίτι του και του αρέσει να ζει εκεί.

Το πώς θα συνδυάσει ποδόσφαιρο με ζωή στη Μαδρίτη και όχι στη Ρεάλ είναι μια διαφορετική ιστορία. Ο Ουαλός όμως έχει ήδη κάνει τα πλάνα του καθώς ο πρόεδρος της Χετάφε αποκάλυψε πως το πρωί της Τετάρτης (8/6) συνομίλησε με τον ατζέντη του Μπέιλ ο οποίος του πρότεινε τον πρώην παίκτη της Ρεάλ!

«Μπορεί να το βρίσκουν αρκετοί αστείο αλλά πριν από περίπου 50′ μίλησα με τον εκπρόσωπο του Μπέιλ και μας προτάθηκε. Εξήγησε τους λόγους που θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη ο ποδοσφαιριστής και εξετάστηκε η πιθανότητα να έρθει στη Χετάφε. Πρέπει να το επεξεργαστώ και να μιλήσω με τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή (σ.σ. Κίκε Φλόρες) που βρίσκεται εκτός. Φυσικά και υπάρχει πιθανότητα να τον αποκτήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά βάζοντας… φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι και μόνο σε επίπεδο είδησης.

Σημειώνεται πως το «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» απέχει μόλις 20′ με το αυτοκίνητο από το σπίτι του Ουαλού σούπερ σταρ ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια έχει τη μόνιμη κατοικία του στη Μαδρίτη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς