24 C
Athens

Κοντός: Ο Παναθηναϊκός δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να ζουν από το μπάσκετ, κανένα παράπονο από τους διαιτητές

Με ανάρτησή του στο facebook, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟ ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα παράπονο από τους διαιτητές του Game 4, τονίζοντας ότι η ομάδα του δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να ζουν από το μπάσκετ...

Ο Παναθηναϊκός παίζει απόψε το πέμπτο και τελευταίο ματς της δραματικής σειράς κόντρα στη Λάρισα, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει έστω και με 3-2 να βρεθεί στον τελικό και να μη γράψει ιστορία με το μεγαλύτερο κάζο όλων των εποχών.

Από το βράδυ της περασμένης Κυριακής οι πράσινες αναφορές στη διαιτησία είναι συνεχείς, με γνωστά και μη εξαιρετέα ΜΜΕ να υποκαθιστούν το γραφείο Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟ. Τη Δευτέρα ο Δ. Γιαννακόπουλος έκανε ντου στην ΕΟΚ για να προειδοποιήσει τον Βαγγέλη Λιόλιο «να μην παίζει με την περιουσία του» και το μεσημέρι της Τετάρτης ο υπεύθυνος Επικοινωνίας των Πρασίνων, Δημήτρης Κοντός, τοποθετήθηκε με μια ανάρτηση για… συγγενείς και φίλους (αφού το ποστ στο facebook δεν ήταν δημόσιο), τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα παράπονο από τους διαιτητές…

Διαβάστε το ποστ του Δημήτρη Κοντού:

«Είναι νωρίς ακόμα για να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το νέο καθεστώς σε ΕΟΚ – ΚΕΔ είναι προκατειλημμένο κατά του Παναθηναϊκού λόγω της πολυετούς προσπάθειας των ιδιοκτητών του ΟΣΦΠ να συνδυάσουν εσφαλμένα το προηγούμενο καθεστώς με την ΚΑΕ ΠΑΟ.

Αποκάλυψη: Ο διαιτητής… μοντέρ πίσω από το βίντεο της «πράσινης σφαγής» στη Λάρισα!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα παράπονο από τους διαιτητές αναγνωρίζοντας πως και εκείνοι πιθανό να έχουν μία κακή μέρα στην απόδοσή τους. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι σε περίπτωση πρόκρισής μας στους τελικούς ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπιστεί με τον απαραίτητο σεβασμό που πρέπει να λαμβάνει η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, η πολυνίκης ομάδα της χώρας που επί δεκαετίες κρατάει το μπάσκετ ψηλά και δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να ζουν από το μπάσκετ.

Ήρθε η ώρα των τελικών και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι οι διαιτητές θα διαψεύσουν με την απόδοσή τους όσους τυχόν πιστεύουν ότι αυτοί κοιτάζουν τις διαφορές πόντων και τις ανατροπές στους αγώνες και θα επικεντρωθούν στο να υπάρξει απόλυτη δικαιοσύνη στα σφυρίγματά τους, το οποίο άλλωστε θα έπρεπε να είναι και το μοναδικό τους μέλημα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς