20.8 C
Athens

Ιστορική στιγμή για τον Μίλωνα, δήλωσε συμμετοχή στην Ευρώπη για τη σεζόν 2022/2023

Ιστορική στιγμή για τον Μίλωνα, σπουδαία είδηση για το ελληνικό βόλεϊ. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έχει κάνει βήματα εξέλιξης τις τελευταίες δύο σεζόν και η 5η θέση την περασμένη χρονιά στη Volley League ήταν το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής προσπάθειας ενός ρόστερ ιδιαίτερα νεανικού.

Ο Μίλωνας θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2022/23 ως η 5η ομάδα της βαθμολογίας και έχοντας το δικαίωμα βάσει προκήρυξης της CEV (η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα του δώσει το εισιτήριο για το Challenge Cup). Το λέμε αυτό γιατί ο Φοίνικας Σύρου απέσυρε τη συμμετοχή του από το Challenge Cup (τη θέση του παίρνει ο Παναθηναϊκός) της επόμενης σεζόν, οπότε το τέταρτο εισιτήριο μπορούσε να δοθεί στον αμέσως επόμενο της βαθμολογίας.

Ο πρόεδρος του Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης έκανε λόγο για ιστορική στιγμή στην πρώτη συμμετοχή του τμήματος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Μια ιστορική στιγμή για τον Μίλωνα και για μένα προσωπικά! Υπογράφω την αποδοχή συμμετοχής της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ και ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ εκπροσωπούν την ΕΛΛΑΔΑ Στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! ΜΙΛΩΝ …… συνεχίζουμε για τα καλύτερα που έρχονται!», έγραψε ο πρόεδρος του Μίλωνα που δημοσίευσε και τη σχετική φωτογραφία όπου έριχνε τις υπογραφές στα απαραίτητα έγγραφα της CEV.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς