24.2 C
Athens

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων μπαράζ ανάμεσα σε Βέροια και Λαμία

Έστω και με μία καθυστέρηση σχεδόν ενός μήνα ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι αγώνες μπαράζ που θα κρίνουν το ποια ομάδα θα εξασφαλίσει ή διατηρήσει το εισιτήριο για τη Super League 1 και ποια θα καταλήξει στη Super League 2.

Σε δύο αγώνες «ο θάνατος σου, η ζωή μου» Βέροια και Λαμία θα μονομαχήσουν με φόντο το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ΕΠΟ να ανακοινώνει σήμερα (7/6) τις ημερομηνίες και τις ώρες των δύο αναμετρήσεων μπαράζ στις οποίες θα ισχύει κανονικά ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Συγκεκριμένα η πρώτη αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου και ώρα 20:00, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα γίνει η ρεβάνς στο «Αθανάσιος Διάκος».

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ ανόδου/παραμονής στην Super League, η οποία αφορά τις ομάδες που κατέλαβαν την 13η θέση στη βαθμολογία της Super League (Λαμία) και την 2η θέση στη βαθμολογία της Super league 2 (Βέροια).

Σε συνέχεια της κλήρωσης, τα αποτελέσματα της 1ης & 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ, όπως προέκυψαν από αυτήν, είναι τα εξής:

1η αγωνιστική
Σάββατο 11/06/2022, 20:00
Δημοτικό Βέροιας: Βέροια-Λαμία

2η αγωνιστική
Σάββατο 18/06/2022, 20:00
ΔΑΚ Λαμίας: Λαμία-Βέροια».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς