16.5 C
Athens

Με φόρα και άνεση στον 2ο γύρο του Nottingham Open η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το χρέος της και βγάζοντας αντίδραση μετά την κακή πορεία στο φετινό Roland Garros μπήκε με το «δεξί» στη μάχη του Nότιγχαμ επικρατώντας με 2-0 σετ (6-2, 6-3) της Κολομβιανής Καμιλά Οσόριο

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το χρέος της και βγάζοντας αντίδραση μετά την κακή πορεία στο φετινό Roland Garros μπήκε με το «δεξί» στη μάχη του Nότιγχαμ επικρατώντας με 2-0 σετ (6-2, 6-3) της Κολομβιανής Καμιλά Οσόριο εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του τουρνουά στη Μ. Βρετανία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε με προσήλωση, πάθος και ποιότητα στο παιχνίδι της, στοιχεία που την οδήγησαν σε μία σχετικά άνετη νίκη, αλλάζοντας επιφάνεια αφού από το χώμα του Παρισιού πήγε στο γρασίδι του… Νησιού.

Η «Σακ» ήταν κυρίαρχη στο πρώτο σετ όπου πήρε προβάδισμα από νωρίς και με δύο μπρέικ έναντι της Οσόριο έγειρε από νωρίς την πλάστιγγα προς το μέρος της, προκειμένου να κάνει μέχρι και διαχείριση δυνάμεων στο δεύτερο σετ, που επίσης ήλεγξε απόλυτα.

Πλέον, στρέφει την προσοχή της στο ματς του δεύτερου γύρου στην καταπράσινη επιφάνεια του Νότιγχαμ, σε μία διοργάνωση που βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες σε ό,τι αφορά τις θέσεις στην παγκόσμια βαθμολογία.

Στόχος της φυσικά είναι η κορυφή και η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία με φόντο το Wimbledon που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Λονδίνο.

Αντίπαλος της Μαρίας στον 2ο γύρο του Νότιγχαμ Όπεν θα είναι η Καναδή Ρεμπέκα Μαρινό (Νο.109 στην παγκόσμια κατάταξη).

ΤΑ ΣΕΤ: 6-2, 6-3.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς