19.1 C
Athens

Το «ευχαριστώ» του Λοντίγκιν στον ΠΑΣ μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Ο Γιούρι Λοντίγκιν αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, με τον Ελληνορώσο κίπερ να αποχωρεί έπειτα από 1,5 χρόνο ως ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με ανάρτησή του στο Instagram o Λοντίγκιν θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» στους Ηπειρώτες για τη κοινή τους πορεία τις τελευταίες σεζόν στη Super League αναφέροντας ότι έζησε αξέχαστες στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Λοντίγκιν:

«Τελείωσε ένα ταξίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα! Αυτό τον ενάμισι χρόνο στην ομάδα και στη πόλη των Ιωαννίνων, γνώρισα ανθρώπους που μου έδωσαν πολλή αγάπη! Έζησα πολλές χαρές και επιτυχίες! Στήριξη και πάθος για την ομάδα από τον κόσμο της!

Αξέχαστες στιγμές μέσα και έξω από το γήπεδο! Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τον πρόεδρο της κ.Χριστοβασιλη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου! Τους παράγοντες και προπονητές, όλους τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί στα Γιάννενα! Φεύγω πολύ ευτυχισμένος για ένα νέο ταξίδι! Αλλά δεν ξεχνώ και θα εκτιμώ πάντα αυτά που μου προσφέρατε! Να είστε όλοι καλά! Εις το επανιδείν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YURY LODYGIN (@lodygin1)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς