19.7 C
Athens

Το πρώτο μήνυμα του Λάσο μετά την περιπέτεια της υγείας του: «Τυχερός που η ζωή μου έστειλε προειδοποίηση»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε από την εντατική μονάδα στην οποία νοσηλευόταν από το μεσημέρι της Κυριακής μετά από έμφραγμα που υπέστη και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του

Ο Πάμπλο Λάσο χαμογελά ξανά. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε από την εντατική μονάδα στην οποία νοσηλευόταν από το μεσημέρι της Κυριακής μετά από έμφραγμα που υπέστη και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του, ευχαριστώντας τη ζωή που τού έστειλε αυτό το «προειδοποιητικό μήνυμα» όπως το χαρακτήρισε.

«Τώρα είμαι σπίτι και νιώθω μια χαρά. Ήμουν τυχερός που η ζωή μου έδωσε μια προειδοποίηση. Όπως μου είπε χθες ο γιατρός, είμαι καλύτερα σε σχέση με 5 μέρες νωρίτερα.

Με δύναμη και επιθυμία να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό», αναφέρει στο εν λόγω μήνυμά του ο τεχνικός των Μαδριλένων που, όπως γράφεται στην Ισπανία, δύσκολα θα επιστρέψει στους πάγκους πριν το τέλος της φετινής σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς